Arbetspsykologiskt test

Fick fylla i ett arbetspsykologiskt test i dag. Testet syftar till att mäta delar av min personlighet och beteenden. Så här funkar tydligen jag:

  • Du är duktig på att hjälpa och bistå andra i ditt arbete. Du ser andras behov och lyckas vara lagom tillgänglig för att hjälpa till vid behov utan att för den skull vara påträngande. Du finner tillfredsställelse i att hjälpa till och vara den som löser svåra eller hopplösa situationer.
  • Det verkar som att du i många situationer arbetar bäst då det händer mycket under dagen och du gör flera saker samtidigt. Du upplever ofta att de roligaste arbetsdagarna är när de har fullt upp. Du föredrar att dra igång saker, snarare än att avsluta.
  • För det mesta verkar du motivera dig själv och du behöver inte så mycket tryck från kollegor eller chefen för att göra det du ska och nå dina mål. Du gör mycket för att vinna eller nå de mål du har. Du är förmodligen tävlingsinriktad.
  • Du verkar kunna anpassa dig till förändrade sociala situationer och arbetssätt och du känner dig för det mesta bekväm med ändrade planer och oplanerade händelser.
  • Du verkar tycka om att träffa nya människor och har ofta mycket lätt att prata med andra och få dem att känna sig bekväma även i ovana situationer. Du kan prata avspänt och naturligt med de flesta och du är duktig på att hitta bra samtalsämnen.

Jaha…

FaceTweet it!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: